Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Ik bied verschillende diverse behandelingen met huidverbeterende verzorgingsproducten aan. Ik vind de Performance een echte aanrader! Maak een afspraak en laat je huid stralen!

Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging

Voor iedereen is er een gepaste behandelingen. Laat jezelf eens verwennen met een heerlijke bodyscrub, een pakking en als afsluiter een relaxerende massage.

Kunstnagels

Kunstnagels

Wil je je nagels in de verf zetten? Er is keuze tussen gellak, gel, polygel of acryl met verlenging of op de natuurlijke nagel. Je vindt ongetwijfeld je gading uit een breed assortiment aan kleuren.

Pedicure

Pedicure

Onze voeten krijgen heel wat te verduren. Ze af en toe in de watten laten leggen is écht geen overbodige luxe.

Manicure

Manicure

Onze handen en nagels zijn vaak ons eerste visitekaartje. Maak een goede indruk en laat je handen en nagels regelmatig verzorgen.

Massage

Massage

Ontsnap aan de stress van iedere dag en trakteer jezelf op een deugddoende massage.

Hot Stone

Hot Stone

De Hot Stone massage is al eeuwen oud: de Grieken en Romeinen gebruikten al warme stenen om elkaar mee te masseren. Bij de Hot Stone massage dringt de warmte van de stenen diep door in de spieren. Na de massage heb je zalig ontspannend gevoel. Kom het snel zelf ervaren.

Epilaties/waxen

Epilaties/waxen

Wij nemen met plezier afscheid van al die ongewenste haartjes.

Maquillage

Maquillage

Laat je eens maquilleren voor een speciale gelegenheden: huwelijk, communie, feestdagen,...Of gewoon zomaar, om jezelf eens te verwennen.

Wimperextensions

Wimperextensions

Droom je ook van een sexy oogopslag? Geef een extra dimensie aan je wimpers en kies voor wimperextensions!
Artdeco Senses Asian Spa
Logo Clephar
Artdeco